Calitate la fiecare Pas

Indoor Business Solutions

Profesionalismul şi ambiţia care ne caracterizează ne-au adus pe parcursul celor doi ani de activitate numeroase proiecte şi clienti din diverse domenii. Fie ca esti arhitect, director de hotel, administrator de spital sau pur si simplu vrei sa aduci ceva nou in propria locuinţă, împreună putem găsi cea mai buna soluţie pentru a aduce lumea ... la picioarele tale.

Compania a luat naştere în 2014 și are în prezent în portofoliu colaborări cu nume importante precum: Hotel Intercontinental, Hotel Pullman, Medicover, Clinica Physio Medical Center, Onedia Distribution și multe altele.Indoor Business Solutions ofera consultanta in alegerea celei mai potrivite solutii pentru orice fel de spatiu, punand la dispozitia clientilor nostri o gama variata de pardoseli. Pe langa alegerea solutiei potrivite si comercializarea celor mai bune produse din domeniu, oferim totodata si solutii de montaj-instalare, de la pregatirea stratului suport pana la instalarea completa a acoperitorilor alesi.

1

Preturi competitive

Preturile competitive pe care le oferim pe piata pardoselilor profesionale.
2

Servicii de calitate

Consultanta de calitate in privinta alegerii solutiei potrivite, pe care o oferim cu drag oricarui client.
3

Flexibilitate

Flexibilitatea de a oferi clientului cele mai potrivite produse, in concordanta cu bugetul proiectului, cu obiectivele finale, dar si cu arhitectura spatiului.
4

Implicare si seriozitate

De la cerere, pe toata durata proiectului, pana la incheierea lucrarilor, suntem alaturi de clientii nostri, tratand fiecare etapa cu seriozitate si responsabilitate.

Cere o oferta